Precious at Sara Schoonheidsinstituut

Gelieve bij bestelling door te geven of het als een cadeautje mag verpakt worden. Dan maken wij er iets moois van.

Welkom...

​Bij Precious at Sara Schoonheidsinstituut komt de klant altijd op de eerste plaats. Of je nu op zoek bent naar een snelle oplossing of een meer uitgebreide benadering van huidverbetering of gelaatsverzorging, Dan zal ik er alles aan doen om je verwachtingen te overtreffen en je een geweldig gevoel te geven.

We nodigen je van harte uit om onze site te bekijken en contact met ons op te nemen als je ergens over twijfelt. 

 

In mijn Schoonheidsinstituut kan je terecht voor diverse gelaatsbehandelingen, dermaplaning, huidverbetering met diverse doeltreffende apparaten zoals ;

Diamond dermabrasie, Naaldloze mesotherapie, Ledlichttherapie, en hydra-dermabrasie met de Aquaderm+, alsook Fruitzuurpeelings.

Ook voor minerale make-up van Bellapierre,  Hennabrows,  Zelftanning Marc Inbane, en natuurlijk ook de verzorgingsproducten voor thuis van het merk Klapp Cosmetics.

 

Ons Verhaal

Hoe het allemaal begon

Volg mij op onderstaande Social networks, en blijf op de hoogte van de nieuwste behandelingen of verzorgingsproducten.

Bij Precious at Sara Schoonheidsinstituut draait het allemaal om schoonheid en huidverbetering. Ik ben een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en aangesloten bij de Belgische Beauty Federatie, hierdoor heb je de garantie dat ik over de juiste kennis beschik ivm gelaatbehandelingen.

Sinds ik in 2018 de stap heb gezet om mijn eigen instituut te openen is het voornamelijk mijn doel geweest om voor elke klant de juiste combinatie van beautyproducten en -diensten te vinden waarmee ze zich het beste voelen en er het beste uitzien.

 

Zelf ben ik gepassioneerd door huidverbetering, Daardoor ben ik steeds op zoek naar nieuwe opleidingen, apparaten en naar de beste beautyproducten die er te krijgen zijn.

 

Wij werken met de mooie merken;

Klapp Cosmetics, Bellapierre minerale make-up, en de fantastische zefbruiner Marc Inbane. Deze zijn evenzeer te koop bij mij in het instituut.

 

Het is tijd om van buiten net zo mooi te worden als je van binnen al bent. Waar wacht je nog op?

Plaats hieronder je eigen ervaring van je behandeling in mijn Schoonheidsinstituut.

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Blog